Mono Gardiner

FORSIDE / GARDINBUSSEN / GARDINBUS ODENSE

Gardinbus Odense

Du kan finde et hav af produkter på internettet, som alle kan det samme. Det store problem ved internethandel er følingen med produkterne. Det er svært at bedømme ud fra et billede om det vil fungere i ens hjem. Derfor er der også stadig mange fysiske forretninger, hvor man rent faktisk kan se produkterne. Det er dog ikke den perfekte løsning, da man stadig ikke ved om det vil passe perfekt ind i ens hjem, hvis det er den type af produkter man leder efter.

Vi har valgt at fokusere på gardiner og vi har en stor ekspertise inde for området. Problemet er dog at gardiner kan være svære at måle op og mange mangler den fornødne viden inde for området. Derfor vil vi gerne tilbyde vores rådgivning og vejledning, så du kan få det bedst mulige produkt i dit hjem. Det er altså meget vigtigt for os, at du opnår det bedst mulige resultat.

Derfor har vi lavet et koncept, som vi kalder gardinbussen. Ideen er at optimere oplevelsen og tilfredsheden hos kunden. I stedet for at besøge en forhandler og se produkterne, så kommer vi hjem til dig med vores produkter. Det er stadig kun bestemte i landet at dette tilbydes. Er du derfor så heldig at komme fra bl.a. Odense, så har du muligheden for at få besøg af gardinbussen.

Se vores store udvalg af produkter – Gardinbussen kommer ud til dig

Du kan på den perfekte rådgivning og vejledning, helt uden at du selv skal foretage dig noget. Vi kommer hjem til dig og fremviser vores produkter. Du slipper derfor for at besøge os. I gardinbussen medbringer vi altid et stort udvalg af produkter, så du kan se hvad vi kan tilbyde. I samarbejde med os kan vi finde det bedste produkt til dit hjem. Gardiner er nemlig en besværlig ting at vælge. Derfor kommer vi ud og viser hvad vi kan tilbyde og skræddersyer det til dit hjem og behov. Vi mener at dette er den perfekte løsning.

Gardinbus Odense har funktionelle produkter

Er du derfor fra Odense, så kan du kontakte gardinbussen og så aftaler vi et tidspunkt. Vores udvalg af produkter er, som nævnt, stort og bredt. Du kan derfor helt sikkert finde et produkt som du vil kunne bruge. Vi forhandler alle de forskellige typer af gardiner, hvad end det er rullegardiner eller lamelgardiner. Derudover leverer vi også markiser og fluenet. Vores fluenet er innovative og unikke. Du vil derfor få meget funktionelle produkter, som vil kunne gøre din sommer endnu bedre. Vi kender alle de irriterende insekter som kommer om sommeren. Dem kan du holde ude af hjemmet, samtidig med at du får frisk luft ind. Løsninger fungerer både til vinduer og døre og vi kan vejlede dig. Derfor er gardinbussen en oplagt mulighed, hvis du kommer fra Odense.

Vores mange produkter er selvfølgelig udført i høj kvalitet og er alle sammen funktionelle og effektive. Du vil derfor helt sikkert blive tilfreds, hvis du vælger produkter fra os. Du skal derfor endelig kontakte os, hvis du har muligheden for at få besøg af gardinbussen.

Bestil Gratis besøg af Gardinbussen

Bestil Gardinbussen og få op til 40% i rabat