Mono Gardiner

FORSIDE / GARDINBUSSEN / GARDINBUS RIBE

Gardinbus Ribe

Har du brug for nye gardiner, så ringer du bare efter gardinbus Ribe, så kommer vi, helt gratis og uforpligtende, ud til dig med et stort udvalg af nye gardiner og markiser. Det er nemt og lige til.

Gardinbussen Ribe er udstyret med utrolig mange forskellige vareprøver af eksempelvis gardiner. Det giver dig mulighed for at se de forskellige muligheder i dit eget hjem. Du slipper altså således for at have problemer med at komme ud til butikken samtidig med, at du nemt kan se, om det enkelte gardin passer ind i resten af din indretning. Det gælder både farver og mønstre men i høj grad også valg af stoffet. Nogle steder passer det fint med tunge gardiner, hvor det derimod vil passe bedre med fnuglette gardiner andre steder.

Professionel vejledning og rådgivning

Vi hjælper naturligvis meget gerne med råd og vejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Det store udvalg i gardinbussen Ribe gør det muligt at skræddersy en løsning, der lige passer til dig og din bolig. Vi har mange års erfaring og deler derfor gerne ud af vores ekspertise på området. Det kan nemlig været rigtig svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, som du måske ikke kender til. Derfor hjælper vi dig gerne med indretningen, så du får nogle varer, som du kan være glad for i mange år.

Utallige løsninger til hjemmet

En markise kan være en god idé som solafskærmning med flere formål. Hvis du har en stue med store vinduespartier, så kan der blive meget varmt om sommeren, når solen bager ind hele dagen. Med en markise kan du nemt undgå dette ved simpelthen at køre markisen ud, så den skærmer for solen. Dermed kan du endvidere sidde i skygge på terrassen og sågar undgå at trække inden døre, hvis der lige skulle komme en let sommerbyge. Er du meget plaget af myg og andre irriterende insekter, så kan vi også afhjælpe det problem. Gardinbussen har også fluegardiner med i forskellige udgaver. Så kan du nyde din aftenkaffe i stuen i ro og mag uden at skulle være omsværmet af diverse insekter, selvom havedøren står åben.

Det er ganske gratis at få gardinbussen ud, så der er ingen grund til at vente. Bestil gardinbus Ribe allerede i dag, så kommer vi ud og hjælper dig med at finde den bedste løsning til dig.

Bestil Gratis besøg af Gardinbussen

Bestil Gardinbussen og få op til 40% i rabat