Mono Gardiner

FORSIDE / GARDINER

Gardiner

Gardiner er den klassiske løsning til afskærmning i både vinduer og døre. Det er en god afskærmning for solen, både så den ikke generer, hvis man ser fjernsyn eller sidder ved computeren. Men også så det ikke bliver stegende hedt i rummet, hvor der er store vinduespartier. Altså har du mulighed for at holde varmen ude ved at trække gardinerne for om dagen i sommervarmen. Om aftenen skærmer de for mørket, for der er mange der ikke bryder sig om at kigge ud i et sort hul. Tanken om at folk kan kigge ind, uden at man kan se, hvem det er, er også ubehagelig for mange mennesker.

Gardiner er mere end afskærmning

Udover funktionaliteten med afskærmning, har gardiner også en anden fordel. Det er nemt at skabe et bestemt udtryk. De er i utallige farver og mønstre. Så det er nemt at, finde nogen, der passer ind i resten af indretningen. Dit hjem er din base og det er her, du skal føle dig tryg og tilpas. Derfor er det vigtigt at vælge, som giver rummet et behageligt helhedsindtryk og giver en fornemmelse af, at her er der rart at være.

Gardiner sammen med den øvrige indretning, afspejler din personlighed.

Du kan altså være med til, at sætte dit eget præg på udseendet af dine nye gardiner og finde den perfekte dekoration til dine vinduer og døre. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Gardiner til børneværelset

Børnene vil sikkert sætte pris på, at få nogle farverige og spændende gardiner til deres værelser. Til køkkenet kan det være, at du helst vil have nogle neutrale farver mens stuen skal pyntes med livlige farver, idet resten af indretningen er i lignende farver. Til soveværelset har du måske lyst til den mere romantiske stil eller til meget mørke gardiner, så der bliver mørkt, når du skal sove. Det kan også være, at dine ønsker og behov går i en helt anden retning og det er der også mulighed for. Der er et stort udvalg i både farver og vævninger, så du nemt finder den stil, der lige passer til dig og din familie.

Gardiner skaber stemning

Det er nemt at skabe lige netop den stemning, som du ønsker, ved hjælp af forskellige farver og stoftyper. Hvis du er i tvivl om, hvilken stil du er til, så kan det være en god idé, at søge inspiration først. Det kan nemt gøres på nettet eller i kataloger.

Vi kommer også gerne ud og hjælper dig med, at finde den helt rette løsning, som du bliver glad for. Vi skræddersyr dem som du vil have dem, så der er ikke noget bøvl med, at skulle rette mål til eller gå på kompromis med dine ønsker.

Gardiner

Bestil Gratis besøg af Gardinbussen

.

Bestil Gardinbussen og få op til 40% i rabat