Afskærmning

Hvis man bor et sted, hvor det ikke er nemt at have lidt privatliv udendørs, så kan det være en god løsning med noget afskærmning i form af en sidemarkise. Mange kender de almindelige markiser, som man kan køre ud over sin terrasse, så den skærmer for solen. De kan enten betjenes manuelt eller fås med motor.

Sidemarkise

En sidemarkise er bygget op lidt på samme måde. Den betjenes dog kun manuelt og kan skærme både for naboens nysgerrige blikke, let vind samt lavtstående sol. Alle dele kan være et mindre eller større irritationsmoment. Når man sidder på terrassen eller i gårdhaven og gerne vil nyde en tår kaffe eller en bid brød i fred, kan det være rart at kunne skærme af, så alle ikke kan følge med i, hvad man laver. Det kan også give problemer at nyde en god bog på terrassen, hvis solen står lavt. Det er generende for øjnene men løsningen er en sidemarkise, der kan skærme af for solen.

Terrasseafskærmning

En sidemarkise eller også kaldet terrasseafskærmning er lavet i aluminium og er helt unik. Den er opbygget i en holdbar konstruktion, som gør, at markisen er både robust og vejrbestandig. En sidemarkise fungerer som en flytbar væg, som man kan trække fra og for alt efter behov. Det giver en stor fleksibilitet, hvor man får dækket det behov, som man har for afskærmning af terrasse samtidig med, at man kan trække den fra, når der ikke er behov for afskærmning. Sidemarkisen er altså meget mere funktionel end for eksempel et rækværk, som man ikke lige kan flytte, hvis man har lyst til det. Det betyder, at man kan sidde ugenert i sin have eller på terrassen, uanset om man bor i rækkehus, har en gårdhave eller har et hus, hvor grunden støder op til flere naboer. Selvom det blæser lidt, kan man stadig sidde og læse avisen på terrassen uden at den flagrer væk.

Terrasseafskærmning fås med flot udsmykning

Ligesom med almindelige markiser, parasoller eller andet, kan man gøre en sidemarkise til en flot udsmykning af terrassen eller haven. Med over 160 farver at vælge imellem, kan man finde den som passer ind i resten af indretningen og dermed den stil, som man har valgt. Det er derfor ikke nødvendigt at gå på kompromis med farven og dermed nøjes med en farve, der matcher nogenlunde. Med så bredt et udvalg af farver, kan man altid finde lige den farve, som man ønsker. Hvis man derimod ønsker at skabe lidt kontrast til den øvrige indretning, så er det jo også muligt, da man har så mange farver at vælge imellem. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser. Gå på opdagelse og søg inspiration til det helt rigtige valg af den nye sidemarkise.