Skab læ og privatliv

Afskærmning efter dine mål

Gratis opmåling

Skræddersyede gardiner, hvor fokus ligger på funktionalitet, design og langvarig kvalitet.

Gardinbussen

Book gardinbussen, og få vores fulde sortiment direkte hjem til dig, så du kan inspicere, røre, og opleve det selv i dit hjem.

Vi hjælper hele vejen

Med mere end 25 års erfaring i rådgivning, fremstilling og installation af gardiner og markiser.

Afskærmning

Gardiner er den klassiske løsning til afskærmning i både vinduer og døre. Det er en god afskærmning for solen, både så den ikke generer, hvis man ser fjernsyn eller sidder ved computeren men også så det ikke bliver stegende hedt i rummet, hvor der er store vinduespartier.

Altså har du mulighed for at holde varmen ude ved at trække gardinerne for om dagen i sommervarmen. Om aftenen skærmer de for mørket, for der er mange der ikke bryder sig om at kigge ud i et sort hul. Tanken om at folk kan kigge ind, uden at man kan se, hvem det er, er også ubehagelig for mange mennesker.

Sidemarkise vs Afskærmning

En sidemarkise er bygget op lidt på samme måde. Den betjenes dog kun manuelt og kan skærme både for naboens nysgerrige blikke, let vind samt lavtstående sol. Alle dele kan være et mindre eller større irritationsmoment. Når man sidder på terrassen eller i gårdhaven og gerne vil nyde en tår kaffe eller en bid brød i fred, kan det være rart at kunne skærme af, så alle ikke kan følge med i, hvad man laver.

Det kan også give problemer at nyde en god bog på terrassen, hvis solen står lavt. Det er generende for øjnene men løsningen er en sidemarkise, der kan skærme af for solen

Terrasse afskærmning

En sidemarkise eller også kaldet terrasseafskærmning er lavet i aluminium og er helt unik. Den er opbygget i en holdbar konstruktion, som gør, at markisen er både robust og vejrbestandig.

En sidemarkise fungerer som en flytbar væg, som man kan trække fra og for alt efter behov. Det giver en stor fleksibilitet, hvor man får dækket det behov, som man har for afskærmning af terrasse samtidig med, at man kan trække den fra, når der ikke er behov for afskærmning.

Sidemarkisen mere funktionel

Sidemarkisen er altså meget mere funktionel end for eksempel et rækværk, som man ikke lige kan flytte, hvis man har lyst til det. Det betyder, at man kan sidde ugenert i sin have eller på terrassen, uanset om man bor i rækkehus, har en gårdhave eller har et hus, hvor grunden støder op til flere naboer. Selvom det blæser lidt, kan man stadig sidde og læse avisen på terrassen uden at den flagrer væk.

 

Afskærmning

Ligesom med almindelige markiser, parasoller eller andet, kan man gøre en sidemarkise til en flot udsmykning af terrassen eller haven. Med over 160 farver at vælge imellem, kan man finde den som passer ind i resten af indretningen og dermed den stil, som man har valgt. Det er derfor ikke nødvendigt at gå på kompromis med farven og dermed nøjes med en farve, der matcher nogenlunde.

Med så bredt et udvalg af farver, kan man altid finde lige den farve, som man ønsker. Hvis man derimod ønsker at skabe lidt kontrast til den øvrige indretning, så er det jo også muligt, da man har så mange farver at vælge imellem. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser. Gå på opdagelse og søg inspiration til det helt rigtige valg af den nye sidemarkise.

Brug for hjælp? Lad os ringe til dig!

Skriv dit navn og dit telefon nummer og vi vil ringe dig op indenfor 1-2 dage
Eller ring med det samme på 75 50 94 49