Mono Gardiner

FORSIDE /GARDINER / FLUENET – INSEKTNET

Fluenet / Insektnet

Mange mennesker bliver hvert år irriteret af fluer, myg og andre insekter. Hvis man bor på landet, kan man have store problemer med mange fluer. Det er især, hvis man bor tæt på en bondegård med dyrebesætning, at det kan være et problem. Bondemanden kan faktisk selv regulere bestanden af fluer men det er ikke altid, at han gør det. Derfor kan det blive en stor gene at have huset fuld af fluer. Myg bliver også et stadig større problem, uanset om man bor på landet eller i byen.

Med det fugtige klima, som vi har, har myggene gode forudsætninger for at trives. De milde vintre gør, at vi faktisk kan opleve myg hele året. Hvem kender ikke til problemet med en summende myg om natten, når man prøver at sove. Hver gang man tænder lyset, er de væk. Når man slukker det, er de der med det samme med irriterende myggestik til følge. Undgå dette med myggenet til vinduer.  Især i efteråret kan man desuden opleve at mange edderkopper søger indenfor. Dem kan man også undgå ved at få monteret fluenet eller insektnet.

Insektnet til dine vinduer og døre

Til trods for det store irritationsmoment med kryb og insekter, er der sikkert mange, som ikke har tænkt på at gøre noget ved det. Tidligere var insektnet ikke særlig smart. Det var klodset at se på og det kunne være svært at få det tilpasset forskellige typer af både vinduer og døre. Det er helt anderledes med vores fluenet og insektnet. Alt bliver skræddersyet til hver enkelt kunde og man vælger lige netop den løsning, som passer bedst til det enkelte vindue eller dør. Det betyder, at man næsten ikke kan se at der er monteret et insektnet.

Montere insektnet

Afhængig af hvordan vinduet er, kan man vælge at montere insektnet, der skal trækkes nedad eller til siden. Nogle gange kan man også klikke en fast ramme med insektnet i vinduesrammen. Ved døre er det mest almindeligt at man trækker fluenet eller insektnettet til side. Her vil det typisk køre på en lille skinne. I forhold til om man har almindelige gardiner, persienner eller andet, så kan man sagtens finde en løsning, så man kan trække for, selvom man vil bruge insektnettet. I alle tilfælde er insektnettet ikke vindfølsomt, så man kan sagtens have det trukket for, selvom det blæser.

Insektnet tilpasset dit behov

Flue- og insektnet er en nødvendighed fra forårets første varme stråler, til kulden begynder at komme krybende igen i efteråret. De færreste af os ønsker irritation fra fluer og andre insekter, og mens det kan være svært at styre insekterne udenfor, kan man med en lille indsats sørge for at de ikke kommer indenfor.

Der findes mange luksuriøse og nærmest usynlige løsninger, der gør det til en fornøjelse at have et fluenet i hjemmet, og de kan tilpasses de fleste vinduer og døre. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvordan et fluenet kan gøre de varmere måneder lettere for dig.

Hvorfor benytte sig af et insektnet?

Der er mange grunde til at vælge et insektnet i din bolig. Du kan vælge at udstyre hele din bolig med insektnet, eller blot montere nettene foran de døre du benytter ofte. Mange vælger at benytte nettene foran have- og altandøre, men insekter finder også deres vej ind gennem åbne vinduer og hoveddøren, når du går ind og ud.

Mindre irritation

Med insekt- eller fluenet slipper du får irritation hele døgnet rundt. Om natten bliver søvnen bedre, fordi du kan lade vinduet stå på klem uden at myg trænger ind, og om dagen kan du lufte ordentligt ud, uden at fluerne finder indenfor. God udluftning giver et bedre indeklima i de varme måneder.

Nedenfor kan du se nogle af de insekter du slipper for at få indendørs, når du monterer flue- og insektnet i dit hjem.

  • Fluer, herunder spyfluer
  • Myg
  • Hvepse
  • Edderkopper
  • Hestebremser

Mens nogle af disse insekter blot skaber irritation, er andre til stor gene fordi de enten bider eller stikker. Insekterne hersker ikke kun i landområderne, men også inde i byerne. Insekterne begynder at dukke op omkring marts og april, og forsvinder ikke før oktober.

Beskyttelse til børneværelset med insektnet

Selvom det kaldes et fluenet, virker det på alle typer insekter. Der er ikke mange børn der bryder sig om kryb og kravl på værelset, og især myg kan skabe stort besvær fra maj til september. Med et fluenet holder man sågar bier og hvepse ude, så der ikke er fare for at nogen i husstanden bliver stukket.

Et flue- eller insektnet kan give god beskyttelse til børneværelset, og monteres på vinduerne, uden at tage plads fra vindueskarmen. Samtidig tager nettet nogle af solens stråler, så der ikke bliver så varmt i værelset i løbet af dagen. Det giver en mere behagelig temperatur om natten, hvilket forbedrer søvnkvaliteten.

Insektnet til døre

Nettene findes i forskellige tykkelser. Ønsker du at dit fluenet også skal fungere som afskærmning eller solbeskyttelse, kan du vælge en mørkere og tykkere model. Ønsker du til gengæld at modellen skal være næsten usynlig, kan du vælge et insektnet der falder i ét med resten af din bolig.

Når du vælger et net til din hoveddør, terrassedør eller altandør, skal det trækkes for. Selve gardinet opbevares i en vertikal skinne, som ikke fylder og tager plads fra udgangen.

Alle nettene er produceret så de ikke er følsomme overfor vinden. De kan derfor sagtens være trukket for, selvom det blæser udenfor.

Du kan finde et fluenet til din dør, uanset størrelse. Om det er gulv til loft eller en meget bred dør, findes der en løsning der hindrer insekterne i at komme ind i dit hjem.

Der findes forskellige finishes på nettene. Der findes både en helt glat model og en model der minder om et plissegardin. Rundt omkring på siden findes en masse flotte billeder af de forskellige finishes og modeller.  

Net til vinduer

Du kan naturligvis også få fluenet til dine vinduer. Nogle gange kan man glemme, at insekterne kan komme ind ad selv de mindste sprækker, hvilket især kan være et problem når du har vinduerne åbne i løbet af dagen.

Med et insektnet til vinduerne, kan du have vinduet stående på vid gab, og trække nettet for så meget som du har brug for. På den måde kan du for eksempel lufte dyner, og samtidig sørge for at der ikke kommer insekter indenfor.

Få besøg af vores Gardinbus

I kan få besøg af vores gardinbus i jeres hjem, og se alle vores flotte modeller og farver. I får lov at se produkterne i jeres hjem sammen med jeres møbler, for at finde den stil der passer til jer. Vi kommer også med gode råd og ekspertise, både om vedligehold, modeller og alt I ellers kunne ønske viden om. Vores gardinbusser kører rundt i store dele af Jylland og Fyn, og I er altid velkommen til at kontakte os, så ser vi om Gardinbussen kan komme fordi jeres bolig.

Vores Gardinbusser kører blandt andet til Sønderborg, Ribe, Odense og Horsens. Her kan I se vores gardinbusser, og bestille jeres besøg. Vores besøg er desuden gratis.

Vi står for både opmåling og montering af gardinerne. Vores mange års erfaring og professionalisme, skaber det perfekte resultat til dig og dit hjem.

Andre produkter

Hos MonoGardiner fører vi også mange andre gardiner til hele hjemmet.. Gardinerne kan have flere forskellige funktioner, og tilpasses perfekt ind i dit hjem. Der findes gardiner i prangende farver til børneværelset eller i mere nedtonede nuancer til spisestuen eller køkkenet. Gardinerne kan laves i præcise mål, om du har skråvinduer eller store, vinduespartier med gulv-til-loft vinduer. Nedenfor kan du læse meget mere om de forskellige typer gardiner, og finde den model der passer bedst til dit hjem. Flere modeller kan fås med både motor, snoretræk og kædetræk. En motor er en fordel hvis du ønsker en luksuriøs løsning, der kan styres uden besvær. En motor kan også være en fordel hos en ældre beboer, der kan have svært ved at betjene snore eller kæder.

Modeller

Nogle modeller findes også i forskellige tykkelser, der giver forskellig lysgennemtrængning. Ønsker du et gardin der skal fungere som afskærmning, kan du vælge en model i en tyndere kvalitet, som lukker meget lys ind, uden at man kan se ind i rummet. Ønsker du et gardin der skal fungere som mørklægning, kan du vælge en af de tykkeste kvaliteter.
Insektnet

Bestil Gratis besøg af Gardinbussen

Bestil Gardinbussen og få op til 40% i rabat