Mono Gardiner

FORSIDE /GARDINER / FOLDEGARDINER

Foldegardiner

Foldegardiner er, som navnet antyder, gardiner, der ligesom folder sammen i lag, når de bliver trukket op. Det giver et meget elegant og samtidig afslappet udtryk. De egner sig bedst til dagligstue, spisestue, værelse og soveværelse. Her er der til gengæld rig mulighed for at lade fantasien få frit spil. Du kan lege med farver og stoftyper, som du selv synes. Vi skræddersyr dine dem, nøjagtig som du vil have dem og i de mål, som du har brug for.

Individuelle gardiner

Hos os skaber vi individuelle gardiner, så du kan finde din helt egen unikke stil. I mange almindelige gardinforretninger, er udvalget begrænset, da mål, stof og farver er bestemt på forhånd. De vil stå færdige lige til at tage med hjem men der er ingen mulighed for at kombinere tingene, som man bedst kan lide. Det svarer lidt til, at man køber et jakkesæt i en almindelig tøjforretning i stedet for at vælge en skrædder, som syr jakkesættet, så det passer præcis til hver enkelt kunde.

Foldegardiner fås i mange forskellig stoffer og mønstre

Vi har et bredt udvalg af stoffer og mønstre. Blandt andet har vi bomuld og polyester men også mere specielle materialer såsom brandhæmmende materiale. Foldegardiner fås endvidere som mørklægningsgardiner til soveværelset. Det kan være en god løsning, hvis man har svært ved at falde i søvn, når det er lyst udenfor. Det giver næsten uendeligt mange muligheder med det brede udvalg af mønstre og stoffer og det kan måske være svært at vælge. Vi hjælper gerne med at se, hvad der passer ind i det øvrige interiør i din bolig og vi kommer gerne med flere forskellige idéer.

Professionel rådgivning og vejledning

Vi yder altid professionel rådgivning og vejledning, så vi finder den løsning, som du bliver mest glad for. Der er rig mulighed for at skabe den helt rigtige stemning i de forskellige rum i boligen. En anden farve eller et andet mønster kan ændre helhedsindtrykket fuldstændigt, så det er ikke nogen dårlig idé at se flere løsninger, inden du beslutter dig for, hvad du bedst kan lide. Vi kan garantere en høj kvalitet af vores produkter, da alle vores foldegardiner bliver produceret i Danmark.

Mange forskellige typer

De fås i mange modeller, lige fra den klassiske med kappe og snortræk til den mest eksklusive, hvor vi bruger endeløs kuglekæde/snor, der matcher farven på det stof, du vælger. En lækker detalje, der giver harmoni, idét farverne passer sammen. Er man til den mere magelige udgave, så kan man vælge dem med motor, hvor betjeningen sker enten via kontakt eller fjernbetjening. Så slipper man for bøvlet med at stå og fumle med en snor. Det kan endvidere være en god løsning til ældre, som måske er lidt gangbesværede. Der kunne det være en god idé med en fjernbetjening, så de kan blive siddende i sofaen og rulle alle foldegardinerne ned.

Hvilken typer af gardiner?

Det vrimler med typer af gardiner, og det kan være svært at vide hvilken slags der passer ind i dit hjem. Plisségardiner, rullegardiner og panelgardiner, høres lige så ofte som foldegardiner, så hvad gør dette gardin ideelt for dig?

Gardiner der foldes op har været populære i mange år fordi de er enkle, og der er mange muligheder for at vælge forskellige farver og designs. Dette gardin kan kendes på sine “lag” og på det tynde stof, der udover at skabe en afskærmning, samtidig sørger for at der stadig trænger lys ind i dit hjem, så du slipper for en indelukket følelse. Derved virker dette gardin også perfekt som solafskærmning, da det ikke lukker lyset helt ude.

Hvorfor skal jeg vælge foldegardiner?

Der er flere grunde til at vælge dette gardin i det hjem. Der findes et væld af farver, så du kan skabe den helt rigtige stil i dit hjem. Derudover producerer vi selvfølgelig gardinet efter dine eksakte mål, så du slipper for halve løsninger og unødvendigt Do-It-Youself. Ud over de traditionelle stoffer som polyester og bomuld, tilbyder vi også andre typer, hvor du blandt andet finder mørklægningsgardiner. Det kan også være du slet ikke er til foldegardiner? Så tilbyder vi også mange andre former for gardiner. Du kan læse meget mere om vores andre modeller og typer af gardiner ved at klikke nedenunder. Du kan også udfylde kontaktformularen her. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Foldegardiner til dit hjem – og din stil

At vælge gardiner kan tage stor fokus når du ændrer dit hjem, flytter, eller bare trænger til noget nyt. Gardiner kan have større virkning end du tror, og det er derfor vigtigt at du overvejer om dine gardiner skal være en del af indretningen, eller om de skal være næsten usynlige. Derudover skal dine nye foldegardiner også gerne passe ind i din stil. Et hvidt, koldt gardin kan have den helt forkerte virkning i et hjem der er bygget op omkring varme farver og en hyggelig stemning, mens et gardin i det forkerte materiale også kan have stor betydning for hvordan stilen i hjemmet videreføres. Nedenunder får du nogle forslag til hvordan du kan benytte gardiner til at fremme stilen i dit hjem, uden at gå på kompromis. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler rådgivning og vil vide mere om dine muligheder.

Lyst og skandinavisk

Går du efter denne populære stil, inspireret af den skandinaviske natur med fokus på lys og naturlige farver, er det vigtigt at du vælger et gardin der ikke stjæler fokus fra hjemmet. Du kan blandt andet vælge et foldegardin i samme farve som dit køkken eller matche den hvide farve på væggene med farven på gardinerne. Også naturfarver som brun og grå er ideelle til et hjem i denne stil. Vælger du en mørkere farve, inspireret af træ eller grålige sten, kan du skabe en ramme omkring rummet, og sørge for at det ikke virker for koldt. Her kan du også sammensætte gardinet med farver på andre møbler, som et træbord eller loftsbjælker og søjler. Vælger du et materiale i en tyndere kvalitet, som for eksempel bomuld, giver du samtidig lyset en chance for at trænge ind i rummet, og skabe den hygge, vi er så kendte for her mod nord.

Hyggeligt og romantisk

Rådene fra tidligere, kan også benyttes, hvis du ønsker at skabe en hyggelig og romantisk stil i dit hjem. Her er det dog vigtigt, at gardinet vælges i en farve, der ikke er for kold. Det vil få gardinet til at skille sig ud fra resten af rummet og påvirker stilen negativt. En måde at inkorporere gardinet i denne stil er at vælge farver der går igen i hjemmet. Dette kan være farver som sand og lysebrun, men også varmere udgaver af hvid. Vælger du et mørklægningsgardin, har du også selv chance for at kontrollere hvor meget lys der kommer ind i rummet.

Monokromatisk og rene linjer

Man skulle tro at gardinet skulle være nærmest usynligt, hvis man ønsker en monokromatisk stil med rene linjer og uden forstyrrelser. Men du har rig mulighed for at opnå stilen, ved at fremhæve gardinerne. Et stort, hvidt foldegardin kan skabe sine egne ligner, og er du modig, er et sort gardin også en god mulighed for at skabe kontraster i hjemmet. Gardinet kan også placeres så det ikke dækker hele vinduet, og derfor stadig skaber en åbenhed, der er kendetegnet i den monokromatiske stilart. Rundt på siden ser du vores foldegardiner i forskellige stilarter og designs – måske bliver du selv inspireret?

Den nemme løsning – Vi monterer!

Hos Mono Gardiner skal vi nok ordne det besværlige. Vi er eksperter på vores område, og derfor monterer vi dine nye gardiner. Så slipper du for at skulle frem med målebånd og boremaskine, og får lov at nyde oplevelsen. Vi har stor erfaring med opsætning af foldegardiner såvel som alle andre typer af gardiner, så hos os er oplevelsen fuldstændig. Fra du møder os første gang, igennem produktionen, til du selv kan åbne og lukke det færdige produkt.

Vi kan hjælpe dig med de rigtige gardiner!

Er det svært at vælge? Det kan være besværligt at stå i en butik, og vælge hvilke gardiner der passer hjemme hos dig selv. Målene kan drille, og det er ikke altid produktet passer når I endelig kommer hjem. Hos Mono Gardiner har vi løsningen på dette problem! I kan tage kontakt til os, og så sender vi en af vores gardinbusser jeres vej. I vores busser har vi et bredt udvalg af vores forskellige modeller og farver, og ved et hjemmebesøg får I mulighed for at se hvad der passer ind hos jer. Derefter produceres gardinerne – efter jeres mål. Bussen kører til store dele af landet, og I kan bestille et besøg ved at udfylde kontaktformularen.

Vedligehold af foldegardiner

Selvom det er almindeligt stof, er dette gardin ikke de mest besværlige at vedligeholde. Du kan fjerne de fleste pletter og støv med en fugtig klud og eventuelt en lille smule opvaskemiddel. Nogle modeller kan også vaskes i vaskemaskinen. Er du i tvivl, så tag endelig kontakt til os, så hjælper vi med at finde den bedste løsning.

Foldegardiner

Bestil Gratis besøg af Gardinbussen

Bestil Gardinbussen og få op til 40% i rabat