Mono Gardiner

FORSIDE /GARDINER / LAMELGARDINER

Lamelgardiner

Lamelgardiner er en virkelig god løsning til store vinduespartier og panoramavinduer. Endvidere er det en ideel løsning til vinduer og terrassedøre, der er lidt anderledes bygget op. Det kan være at vinduerne eller terrassedøren er buede, med skrå topkarm eller går op i en spids.

Pasform med lamelgardiner

Med lamelgardiner får du en rigtig god pasform, uanset hvor de skal hænge. De ser tilmed eksklusive ud og bliver hurtigt en del af udsmykningen af dit hjem. Du kan nemlig frit vælge, hvordan dine gardiner skal se ud, så de kommer til at passe præcis til den øvrige indretning. Hvis du har lyst til, at de skal være i samme farve som eksempelvis puder, tæpper eller andet, så kan vi sagtens finde det, der findes også lamelgardiner i mørklægning.

I tilfælde af at man har lyst til at gå imod strømmen og finde farver eller mønstre, som skiller sig ud fra alt andet, så er det også en mulighed. Det er med andre ord, kun fantasien der sætter grænser. Lige som med alle andre af vores gardiner, så bliver de skræddersyet til hver enkelt kunde. Det betyder, at du får de mål, som du har brug for og de farver og stoftyper, som passer til dine ønsker og behov. Du skal kun tænke på hvordan de skal se ud, så klarer vi resten. Du slipper dermed for bøvlet med at montere og tilpasse. Når vi er færdige, så kan du nyde resultatet uden at have rørt en finger.

Forskellige lamelbredder

Lamelgardiner fås i tre lamelbredder og er så elegante, at de nemt tilpasses stilen i rummet, hvor de skal hænge. De er velegnede til både den private bolig samt til kontorer, butikker med videre. Der er mange typer stof at vælge imellem lige fra de transparente til de farvede, som helt eller delvist kan bruges som mørklægning. Gardinerne kan drejes efter, hvor meget man ønsker, at de skal skærme for solen. Med dette produkt behøver man altså ikke at lukke al lys ude, som man ville gøre med almindelige gardiner, som man trækker for.

Lamelgardiner giver regulebar lysgennemgang

Lamelgardiner giver altså større frihed til at vælge hvor meget lys, man vil lukke ind. Hvis man har store vinduespartier, kender man sikkert problemet med, at der bliver meget varmt i rummet, når solen skinner ind af de store vinduer. Med lamelgardiner kan man effektivt holde solens varme væk og nyde eftermiddagskaffen i den kølige stue eller arbejde i ro og mag på kontoret uden at blive dårlig af varmen. De er nemme at betjene med snor og kædetræk og kan desuden fås med motor og fjernbetjening. Det kan være en fordel i store kontorbygninger og lignende. Se eventuelt billeder for at få inspiration, inden du vælger, hvordan dine lamelgardiner skal se ud

Disse gardiner er unikke.

De består af vertikale stykker stof i en tyk kvalitet, der bliver trukket for vinduet på rad og række. De kan derudover drejes, afhængigt af hvor meget lys du vil have ind, og hvor meget du vil have skærmet ude. Lamelgardiner er utroligt populære, især i nye hjem, fordi de ikke tager plads og samtidig er enormt stilrene. De kan tilpasses i både længde og bredde, og du kan derfor finde den perfekte model til dit hjem. I modsætning til andre gardintyper, virker disse gardiner ikke tunge, og behøver derfor ikke være en del af indretningen, hvis du ikke foretrækker dette.

Fordele ved lamelgardiner?

Det kan være svært at finde rundt i gardin-junglen, og det er let at være i tvivl om, hvilke gardiner der er de rigtige for dig og dit hjem. Lamelgardiner er perfekte, hvis du søger en enkel stil, og gardiner der ikke kræver meget vedligehold.

Derudover er det en fordel at vælge lamelgardiner, hvis du har buer og kurver i dit hjem, da gardinerne kan tilpasses herefter. Desuden har du mulighed for at trække hele gardinet fra, der medfører at gardinet kan benyttes på mange flere forskellige måder. Både helt trukket for, med lamellerne vendt så de blot fungerer som afskærmning, eller helt trukket fra, så rummet kan fyldes med lys.

Lys eller mørke?

Dit lamelgardin kan tilpasses dine behov, om du så er til masser af lys eller helt mørke. Gardinet er ideelt fordi det både kan afskærme, men samtidig lukke sollys ind og også kan fremstilles som mørklægningsgardin, og derfor være ideelt i soveværelser. Her har farverne også stor betydning. Du kan vælge farver, som næsten er helt transparente og hvide farver vil automatisk reflektere mere lys ind end mørkere farver som sort og brun. Dette er en vigtig detalje at tænke på, når du vælger dit nye gardin, men vi er selvfølgelig altid klar til at rådgive dig om dine muligheder. Mørkere gardiner er desuden ideelle til at skabe et rum, mens lyse, hvide farver vil åbne op til naturen omkring dig, og nærmest tage den med indenfor.

Til privaten og kontoret

Lamelgardiner er ideelle til privaten såvel som erhverv. Gardinerne er stilrene og har minimal vedligehold. Derudover er det ideelt at brugen af gardinerne kan varieres. Dette ses blandt andet ofte når solen står ind af vinduerne og blænder skærme og medarbejdere. Her kan gardinet trækkes for uden at lukke lys ude, hvor det derefter kan trækkes fra, når solen har flyttet sig. Dette er også ideelt i undervisningslokaler, hvor solen ofte er et problem på smartboards og projektere. I privaten kan lamelgardinet benyttes på samme måde, hvilket især er relevant når der ses TV.

Personliggør dine gardiner

Du har bred mulighed for at personliggøre dine lamelgardiner, så de passer til stilen i dit hjem. Ønsker du en stil med rene linjer, er et gardin i samme farve og finish som væggene ideelt. Herved falder det ind i indretningen, uden at skabe opsigt. Det kan også bruges til at ramme rummet ind, ved at vælge farver det går igen i møbler eller andet inventar. Et gardin i mørkere farver som brun eller naturfarver, er med til at skabe en ramme omkring rummet, uden at det føles lukket. Det er også muligt at vælge mere prangende farver, der passer ind på børneværelset, eller passer med din virksomheds logo. Det er en unik måde at skabe en rød tråd i indretningen og stilen.

Pas på dine gardiner

Dine lamelgardiner skal holde i mange år. Når vi monterer dine gardiner, giver vi tips til hvordan du på bedste vis kan passe på dem og vedligeholde dem. Alle modeller er forskellige, og kan have forskellige behov for vedligehold.

Det er dog let at rengøre dine gardiner i hverdagen. En fugtig klud, eventuelt med en smule skånsom rengøringsmiddel, kan bruges til at tørre lamellerne af på hver side, så støv og småpletter let forsvinder. Er du i tvivl om hvordan du skal rengøre dine gardiner, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper dig!

Vi er med dig hele vejen, når du skal købe nye gardiner. Vi lytter til dine ideer, og spæder til med vores egen ekspertise, så vi sammen kan opnå det bedste resultat. Vores Gardinbus vil med glæde besøge dig i dit hjem eller din virksomhed, for at snakke om dine muligheder og vise vores produkter. Du skal heller ikke bekymre dig om monteringen – den tager vi os af. Og er du ikke til lamelgardiner? Så kan du se vores andre populære modeller nedenunder, eller udfyld kontaktformularen for at få mere at vide.
Lamelgardiner

Bestil Gratis besøg af Gardinbussen

Bestil Gardinbussen og få op til 40% i rabat