Uderum er steder for frihed og afslapning

Skræddersyet Markiser

Gratis opmåling

Skræddersyede gardiner, hvor fokus ligger på funktionalitet, design og langvarig kvalitet.

Gardinbussen

Book gardinbussen, og få vores fulde sortiment direkte hjem til dig, så du kan inspicere, røre, og opleve det selv i dit hjem.

Vi hjælper hele vejen

Med mere end 25 års erfaring i rådgivning, fremstilling og installation af gardiner og markiser.

Skab en afslappende skygge til hyggelige sommeraftener.

Markiser har mange funktioner, så man kan løse mange problemer på en gang ved at vælge en markise. Hvis man har store vinduespartier i sin stue, så kan det godt blive rigtig ulideligt varmt i stuen, hvis solen bager ned hele dagen. Med en markise kan man skabe skygge og derfor holde noget af varmen væk fra rummet. Det gør, at det bliver mere behageligt at opholde sig inden døre, når solen er på sit højeste.

Det er skønt at være ude men i middagstimerne kan det være mere behageligt at blive indenfor, hvor temperaturen er bedre. Efter en solrig dag, hvor man har kørt markisen ud for at holde varmen ude af boligen, kan markisen faktisk have den modsatte effekt senere på dagen. Markisen kan holde på varmen på terrassen, så det forbliver lunt at sidde og hygge udendørs, efter at solen er gået ned.

Markiser forlænger sommeraftener på terrassen

En anden fordel ved en markise er, at man kan forlænge de i forvejen lange sommeraftener på terrassen. En markise over terrassen holder duggen på afstand og en let sommerregn betyder ikke nødvendigvis, at man skal trække indenfor. En markise gør, at man kan sidde ude selvom det småregner.

Det kan faktisk være ganske hyggeligt, da det ikke nødvendigvis bliver koldt at sidde på terrassen, bare fordi det regner en smule. Man kan altså sagtens sidde lunt og tørt og nyde resten af aftenen sammen med familien eller vennerne.

 

Skræddersyet markiser

Alle markiser bliver skræddersyet, så de passer nøjagtig til dine ønsker og behov. Der er ikke noget bøvl med, at målene ikke passer eller man er nødt til at gå på kompromis med noget. Du får din markise præcis, som du ønsker den. Der er et bredt udvalg af både farver, mønstre og typer. Det betyder, at man uden problemer kan finde en farve, der passer til den øvrige indretning på terrassen i form af parasol, sidemarkise og hvad der ellers er på terrassen.

Det er altså kun fantasien, der sætter grænser og alle markiser leveres med motor og fjernbetjening. Man slipper dermed for at kæmpe med at skulle køre markisen ud manuelt. Det kan være en stor fordel for især ældre mennesker, der måske ikke er så mobile og stærke mere. Med et tryk på fjernbetjeningen kan man nemt og bekvemt køre markisen ud og ind efter behov. 

Fordele ved at vælge en markise

Hvis du overvejer at investere i en ny markise, men er usikker på, om det er den rette beslutning for dig, har vi nedenfor samlet de mest overbevisende grunde til at få en markise fra MONOgardiner.

En markise fra MONOgardiner:

  • Leverer pålidelig beskyttelse mod både regn og sol.
  • Skaber et behageligt udendørs opholdsrum.
  • Reducerer lysindtrængningen i dit hjem.
  • Øger privatlivets fred.
  • Forøger værdien af din ejendom.
  • Kan nemt betjenes via fjernbetjening eller smartphone.

Automatiske markiser til terrassen eller altanen

Vores markiser deler en række fælles træk: de er af høj kvalitet, tilbyder mange muligheder for tilpasning og kommer med elektrisk betjening. Afhængigt af modellen kan du vælge mellem indbyggede motorer fra Somfy eller Faher.

Det smarte ved en elektrisk markise er, at du kan styre den både inde og ude fra hjemmet. Dette er den ideelle måde at forhindre potentielle indbrud i ferieperioder, styre lysindfaldet og opretholde et behageligt indeklima i din bolig. Vores elektriske markiser kan betjenes via fjernbetjening og smartphones for nem og bekvem styring.

Brug for hjælp? Lad os ringe til dig!

Skriv dit navn og dit telefon nummer og vi vil ringe dig op indenfor 1-2 dage
Eller ring med det samme på 75 50 94 49