Mono Gardiner

FORSIDE /GARDINER / PANELGARDINER

Panelgardiner

Panelgardiner er stof i brede baner, som enten kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden eller monteres til et sammenhængende gardin, som kan betjenes med en stang eller med snor. Det kommer an på, hvor det skal bruges henne og hvilke muligheder, man ønsker at gøre brug af. Fordelen ved at kunne trække panelerne til og fra uafhængigt af hinanden er, at hvis solen generer på et lille område, så behøver du kun at trække panelerne for i dette område. Dermed undgår du at lukke lyset ude i hele vinduespartiet. Det kan også være, at man har lyst til at afskærme af andre årsager midt i et stort vinduesparti. Det er nemt og enkelt, når man kan bevæge panelerne enkeltvis.

Panelgardiner kan bruges som rumdeler eller skydedør

Hvis panelgardinerne derimod skal bruges som rumdeler eller forhæng/”skydedør”, så kan det være en fordel at montere panelerne til et sammenhængende gardin, da det ofte skal bruges mere permanent. Det er en smart måde at skærme af på, hvis man eksempelvis har kontor i stuen. Ved at montere et panelgardin som rumdeler, undgår man at ødelægge harmonien i stuen ved at skulle se på computer, reoler mm. Det bliver skærmet af og man får en følelse af, at det er to rum.

Panelbanerne

Panelbanerne kan fås i mange flotte farver og mønstre og de kan sammensættes helt efter dit eget hoved. Du får med andre ord et helt unikt og individuelt panelgardin, som lige præcis passer til din stil.

Du kan vælge nogle ensfarvede og stilrene panelgardiner, som i princippet bare giver dig mulighed for at skærme for sol osv. Hvis du derimod ønsker, at panelgardinerne skal være en større del af indretningen, kan du vælge at bruge en pangfarve i midten af det hele. Det giver et frisk pust og panelgardinet bliver en væsentlig større del af udsmykningen i dit hjem.

Du kan også vælge, at alle panelerne skal være i skarpe farver, hvis gardinet dermed passer bedre til de farver, som du i forvejen har indrettet dig med. Udover farver og mønstre kan du også vælge imellem flere typer af stoffer. Hvis du har lyst til, at understrege dine individuelle ønsker og behov, kan du også vælge at lave dit helt eget design ved at kombinere panelerne af stoffer i forskellige strukturer og gennemsigtighed. Med andre ord er det kun fantasien, der sætter grænser.

Inspiration til panelgardiner

Søg inspiration eller lad os hjælpe dig med at finde de helt rigtige panelgardiner. Det er vigtigt, at der er harmoni mellem panelgardinerne og resten af inventaret for at bibeholde helhedsindtrykket i rummet.

Vi hjælper dig gerne med professionel vejledning og rådgivning. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig og dine ønsker og behov. Derefter laver vi et uforpligtende tilbud til dig, så du kender den nøjagtige pris, inden vi går i gang med opgaven.

Panelgardiner

Bestil Gratis besøg af Gardinbussen

Bestil Gardinbussen og få op til 40% i rabat