DEN SMUKKE KLASSIKER

Persienner efter dine mål

Gratis opmåling

Skræddersyede gardiner, hvor fokus ligger på funktionalitet, design og langvarig kvalitet.

Gardinbussen

Book gardinbussen, og få vores fulde sortiment direkte hjem til dig, så du kan inspicere, røre, og opleve det selv i dit hjem.

Vi hjælper hele vejen

Med mere end 25 års erfaring i rådgivning, fremstilling og installation af gardiner og markiser.

Persienner fås med forskellig lamelbreder

Persiennerne med de bredeste lameller er ideelle til større vinduespartier og giver et elegant udseende. Hvis man har meget store vinduespartier, så kan det være et godt valg, da de ikke virker så tunge og voldsomme. Det kan stadig se elegant ud, med gardiner til store vinduer.

Der er i alt fire forskellige bredder at vælge imellem, så du kan sagtens finde lige den størrelse, som passer bedst til hvert enkelt rum. Du kan altså skabe et sofistikeret look ved at finde de helt rigtige til dit hjem.

Kun fantasien, der sætter grænser

Udover de forskellige bredder på lamellerne, kan du også vælge mellem et hav af individuelle design muligheder. Der er alt lige fra de traditionelle farver til de mere moderne. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal vælge de helt rigtige til boligen.

Om de skal være ensfarvede i lige præcis den farve, som du kan lide, eller om de skal være flerfarvede, er helt og holdent op til dig. Der er frit valg, når det kommer til valg af farver og mønstre, så det skulle være nemt at finde noget, der passer ind i den øvrige indretning.

De har været populære i mange år og er det stadig ved at være en af de mest effektive former for solafskærmning. De kan bruges både i private hjem og i for eksempel kontorer, da de passer ind alle steder og til alle vinduestyper.

De kan betjenes med:

  • Snortræk
  • Kædetræk
  • Motor

Fordelen ved at vælge persienner fra Monogardiner

I mange butikker kan du ikke vælge størrelse og design, som passer nøjagtigt til dine ønsker og behov. Her er der ofte nogle standardstørrelser og et beskedent udvalg af designs. Hos os kan du få lige præcis, hvad du har brug for vi laver persienner efter mål. Vi hjælper gerne med at give dig inspiration til valg af persienne, så du finder den løsning, som bedst dækker dine ønsker og behov. Er du meget i tvivl om, hvad du skal vælge, så er vi altid klar til at komme med gode råd og vejledning, så vi i fællesskab finder den helt rigtige løsning til dig.

Vi klarer opmåling og montering, så det skal du ikke bekymre dig om. Du skal bare glæde dig over dit valg af persienner og nyde helhedsindtrykket af rummet, som de hænger i.

Moderne udtryk i persienner

Persienner er en tidløs favorit, og de repræsenterer den ideelle løsning, når du ønsker enkelhed, praktisk anvendelighed og æstetisk appel. Dette er det perfekte valg for dem, der foretrækker lette og luftige løsninger frem for store og tunge gardiner, og det er også ideelt for personer med allergi over for støv.

Hos MONOgardiner tilbyder vi klassiske persienner i opdaterede og moderne designs. Du kan udforske vores brede udvalg, der spænder fra elegante træpersienner til persienner i aluminium eller bambus.

Vores forskellige designmuligheder giver dig frihed til at skabe en spændende indretning med farvevalg, der passer præcis til din smag. Vælg tidløse og grå persienner for en minimalistisk indretning eller lad dig inspirere af en mintfarvet persienne for at tilføre et farverigt element til dit rum.

Tidløse persienner til enhver vinduesstørrelse

Glem alt om de konventionelle hvide persienner, der let bliver beskidte, er svære at rengøre, og som hurtigt mister deres holdbarhed. Hos MONOgardiner producerer vi persienner af høj kvalitet i en bred vifte af farver og nuancer, der kan tilpasses efter dine nøjagtige mål og ønsker.

Vores persienner pryder dine vinduer på en elegant måde og tilfører samtidig en ekstra dimension til dit hjem. Det er afgørende at skabe den rette stemning, og det opnår du med vores smukke persienner, der ikke kun effektivt afskærmer for lys og nysgerrige blikke.

Du kan for eksempel opnå en nordisk og hyggelig atmosfære med træpersienner, fastholde den industrielle stil med alupersienner i sort eller sølv, eller tilføre farver til soveværelset med persienner i din foretrukne farvetone. Hos MONOgardiner er alle muligheder åbne.

Brug for hjælp? Lad os ringe til dig!

Skriv dit navn og dit telefon nummer og vi vil ringe dig op indenfor 1-2 dage
Eller ring med det samme på 75 50 94 49