Mono Gardiner

FORSIDE / GARDINER / PERSIENNER

Persienner

Har du brug for ny afskærmning til dine vinduer, så er persienner et godt valg. Det er en traditionel løsning, når det gælder afskærmning af alle typer vinduer. Det gælder både små og store vinduer, idet der er forskellig størrelse på persiennens lameller. Det ville se lidt overdimensioneret ud med meget brede lameller til et lille vindue. Det betyder altså, at de helt smalle lameller er velegnede til små vinduer eller hvis de skal sidde imellem to lag glas.

Persienner fås med forskellig lamelbreder

Persiennerne med de bredeste lameller er ideelle til større vinduespartier og giver et elegant udseende. Hvis man har meget store vinduespartier, så kan det være et godt valg, da de ikke virker så tunge og voldsomme. Det kan stadig se elegant ud, med gardiner til store vinduer. Der er i alt fire forskellige bredder at vælge imellem, så du kan sagtens finde lige den størrelse, som passer bedst til hvert enkelt rum. Du kan altså skabe et sofistikeret look ved at finde de helt rigtige til dit hjem.

Kun fantasien, der sætter grænser

Udover de forskellige bredder på lamellerne, kan du også vælge mellem et hav af individuelle design muligheder. Der er alt lige fra de traditionelle farver til de mere moderne. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal vælge de helt rigtige til boligen. Om de skal være ensfarvede i lige præcis den farve, som du kan lide, eller om de skal være flerfarvede, er helt og holdent op til dig. Der er frit valg, når det kommer til valg af farver og mønstre, så det skulle være nemt at finde noget, der passer ind i den øvrige indretning. De har været populære i mange år og er det stadig ved at være en af de mest effektive former for solafskærmning. De kan bruges både i private hjem og i for eksempel kontorer, da de passer ind alle steder og til alle vinduestyper. De kan betjenes med:

  • Snortræk,
  • Kædetræk
  • Motor

Fordelen ved at vælge persienner fra Monogardiner

I mange butikker kan du ikke vælge størrelse og design, som passer nøjagtigt til dine ønsker og behov. Her er der ofte nogle standardstørrelser og et beskedent udvalg af designs. Hos os kan du få lige præcis, hvad du har brug for vi laver persienner efter mål. Vi hjælper gerne med at give dig inspiration til valg af persienne, så du finder den løsning, som bedst dækker dine ønsker og behov. Er du meget i tvivl om, hvad du skal vælge, så er vi altid klar til at komme med gode råd og vejledning, så vi i fællesskab finder den helt rigtige løsning til dig.

Vi klarer opmåling og montering, så det skal du ikke bekymre dig om. Du skal bare glæde dig over dit valg af persienner og nyde helhedsindtrykket af rummet, som de hænger i.

Persienner

Bestil Gratis besøg af Gardinbussen

Bestil Gardinbussen og få op til 40% i rabat