Mono Gardiner

FORSIDE / GARDINER / RULLEGARDINER

Rullegardiner

Hvis man vælger at købe sine rullegardiner i for eksempel større supermarkeder eller lignende, så er der et meget begrænset udvalg både med hensyn til farver og mønstre samt størrelser. Den begrænsning undgår du hos os. Hos Mono Gardiner bliver de nemlig skræddersyet, så de passer nøjagtig til dine ønsker og de mål, som der er behov for. Vi laver dem i mange forskellige typer, så de altid passer til dine behov. Det gælder både når du handler som privat kunde og som virksomhed. Vi har et bredt udvalg, så der er rigtig mange slags at vælge imellem. Hvis du er til helt enkle og ensfarvede, så finder vi nemt en farve, der passer til rummet hvori de skal hænge. Det er endvidere muligt at vælge imellem et væld af forskellige mønstre, hvis du ønsker lidt mere udtryk i rullegardinerne.

Rullegardiner fås i mange farver og mønstre

Udover valget at farver og mønstre, så kan du endvidere vælge, om du ønsker de traditionelle tunger i bunden af rullegardinet. I stedet for tungerne kan du eksempelvis vælge at få et dekorationsbånd syet på forneden på rullegardinet. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. De fås også som mørklægning. Disse kan være praktiske i soveværelset eller på børneværelset. Det kan måske være svært at få børnene til at sove, hvis det er lyst udenfor. Det problem kan højst sandsynligt afhjælpes med et mørklægningsgardin. Så bliver der nemlig helt mørkt i rummet.

Rullegardiner kan betjenes med:

  • Fjeder
  • Kædetræk
  • Motor

Udover det egentlige udseende på rullegardiner, så kan du også vælge om rullegardinet skal kunne betjenes med fjeder, kædetræk eller motor. Det kan være et spørgsmål om temperament og selvfølgelig også hvor rullegardinet skal hænge. Hvis der er højt til loftet og man har nogle skråvinduer i en højde, hvor man ikke lige kan nå, så anbefaler vi naturligvis at anvende en motor. Et rullegardin med kædetræk kan være en fordel, hvis rullegardinet hænger et sted, hvor du skal række ind over en sofa eller et bord. Kædetrækket gør det nemt at betjene rullegardinet. Vi synes det er vigtigt, at der er styr på detaljerne og derfor er kædetrækket i samme farve som rullegardinet. Det skaber harmoni og rene linjer. Hvis du synes det passer bedre til din indretning, så har vi en anden smart detalje du skal se. Kædetrækket fås nemlig også med metalkæde.

Rullegardiner er en del af din indretning

Om du vælger den ene type rullegardin frem for det andet, så husk på at det bliver en del af indretningen. Derfor kan det være vigtigt at finde et rullegardin, der passer til den stil, du i forvejen har i rummet. Farverne spiller også en stor rolle. Selvom man er til det meget farvestrålende, så er det trods alt vigtigt at farverne passer sammen med det øvrige inventar. Ellers kan øjet nemt blive forvirret og harmonien i rummet kan risikere at forsvinde.

De egner sig til alle rum i huset samt Velux- og tagvinduer.

Rullegardiner

Bestil Gratis besøg af Gardinbussen

Bestil Gardinbussen og få op til 40% i rabat